Skip to content Skip to footer

Вчера се одржа првата од осумте сесии на нашата иницијатива за изнаоѓање на препораки за поефикасно справување со пандемијата предизвикана од Covid19.

[spacer height=”20px”]

Сесиите се дел Граѓанското Собрание за Ковид19, подржано од Фондот за Демократија на Обединетите Нации United Nations Democracy Fund (UNDEF).

[spacer height=”20px”]

Овој процес е иновативност во креирањето на политиките и развој на демократијата, таканаречената делибративна демократија.

[spacer height=”20px”]