Skip to content Skip to footer
Учествуваj на Граѓанско собрание за Ковид-19 и добиј 200 УСД!
Merr pjesë në Asamblenë qytetare për Kovid-19 dhe fito 200 USD!
Почитувани,
Прашалникот пред Вас е дел од проектот Граѓанско собрание за Ковид – 19. Овој прашалник има цел да провери дали вие ги исполнувате критериумите да учествувате во проектните активности. Пополнувањето на истиот не значи дека сте обезбедиле учество во проектот. Селекцијата на учесниците ќе биде извршена преку случаен избор и за истиот ќе бидете навремено известени.
Të nderuar,
Кy është një pyetësor në lidhje me Asamblenë e Qytetarëve për Covid-19. Qëllimi i tij është të kontrollojë nëse i përmbushni kriteret për të marrë pjesë në asamblenë qytetare. Plotësimi i tij nuk nënkupton që ju jeni pranuar në program pasiqë përzgjedhja finale do të bëhet në mënyrë të rastësishme dhe për rezultatet do të njoftoheni në kohën e duhur.